Què són els Jardins per la Pau?

Jardins per la Pau és la segona campanya que s’engega a les ciutats de Girona i Lleida en commemoració del DENIP. El curs passat ens varem adherir a la campanya internacional “Paraigües per la pau”. Enguany, ens proposem construir autèntics jardins de la Pau i la Cultura de Pau amb construccions de flors i plantes que expressin amb els seus pètals, tiges, fulles i arrels que la pau avui és més necessària que mai, i que com les flors i les plantes, cal cuidar-la durant tot l’any per no deixar-la morir.

Durant els mesos de desembre i gener les escoles que s’hi han adherit rebran formació i tallers gratuïts per tal de treballar la cultura de Pau i preparar els tallers creatius de flors i plantes. A més, per primer cop, la campanya s’acompanya d’aquest blog que vol unir les campanyes d’ambdues ciutats i des del qual us proporcionarem informació puntual de la campanya, textos i articles sobre cultura de pau, i les escoles podeu anar-hi enviat idees, fotografies dels tallers i obres, etc.

La campanya prendrà un caire ciutadà en la festa final on alumnes, personal dels centres i familiars es retrobaran per muntar un gran jardí de Pau en un espai públic de la seva  ciutat.

En el cas de Girona, la campanya es reprendrà a la primavera participant activament en el certamen “Girona Temps de Flors” des d’on cada centre escolar podrà obrir els seus patis i compartir les seves reflexions entorn la pau. La campanya finalitzarà amb el muntatge d’un PATI DE LA PAU, fet gràcies a les obres dels nens i nenes que han participat a la campanya a Girona

Anuncis

Una resposta a Què són els Jardins per la Pau?

  1. Retroenllaç: Girona celebra el #DENIP plantant Jardins per la #Pau – El bloc de Plataforma Educativa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s